Με έγγραφό του το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καταγγέλλει την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και τις διώξεις  7 εκπαιδευτικών που παραπέμπονται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το παράπτωμα «της αναξιοπρεπούς ή της ανάρμοστης ή ανάξιας για υπάλληλο συμπεριφοράς» από την Δ.Δ.Ε. Πειραιά.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση :

Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη!

Στηρίζουμε την κινητοποίηση που οργανώνει η Ε.Λ.Μ.Ε. Πειραιά, την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 11:00 π.μ. στην Δ.Δ.Ε. Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 35) 

Καταγγέλλουμε την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και τις διώξεις  7 εκπαιδευτικών που παραπέμπονται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το παράπτωμα «της αναξιοπρεπούς ή της ανάρμοστης ή ανάξιας για υπάλληλο συμπεριφοράς» από την Δ.Δ.Ε. Πειραιά.

Οι παραπάνω διώξεις έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά διώξεων που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα σε όλη την Ελλάδα. Στόχος τους είναι να κάμψουν κάθε προοπτική αντίστασης στις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές του ΥΠΑΙΘ!

Καταγγέλλουμε τις διώξεις και δηλώνουμε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους που διώκονται!

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στηρίζει την κινητοποίηση της Παρασκευής 7 Ιουλίου στις 11:00 π.μ. στην Δ.Δ.Ε. Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 35).

Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη!

Πηγή: ΔΟΕ